Workshop

Kerstworkshop  2018

middag: woensdag 19 december 13.30 uur

avond: woensdag 28 november om 19.30

We gaan een kerststuk maken op een eikenhouten schijf. Loop even binnen bij kamille als je wil zien hoe het werkstuk eruit ziet.
De kosten zijn 35 euro dit is inclusief alle materialen en koffie, thee met iets lekkers.

Inschrijven kan via info@kamillebloemen.nl

Programma 2018

  1. Vaasbekleding met takken
  2. Paasschikking
  3. Herfstboeket
  4. Bessenkrans
  5. Kerststuk
Een cursus bloemschikken bestaat uit 5 lessen per jaar. Elke les wordt er een ander thema behandeld. De lessen zijn in januari, maart, september, oktober en december.

Voor de workshop heb je een snoeischaar, draadtang en scherp mesje nodig, de rest van de benodigde materialen zijn bij kamille aanwezig. Je kunt je eigen materialen meebrengen bijvoorbeeld uit de tuin of deze bij kamille aanschaffen. Het cursusgeld is exclusief materialen, je betaald dus alleen voor de lessen. In een groep van ongeveer 10 personen creëren we een bloemdecoratie naar eigen smaak.

De middagworkshop begint om 13.30 en de avondworkshop om 19.30 uur het duurt ongeveer anderhalf uur, dit is afhankelijk van het onderwerp.
Je wordt ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag. Bij verhindering kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan, of indien mogelijk op een andere dag inhalen.

Verzorgde workshops worden met Pasen en kerst georganiseerd of op verzoek voor groepen vanaf 10 personen.