Cursus bloemschikken

Yes! We gaan de lessen bloemschikken weer opstarten!
Hierbij volgen wij de adviezen van het RIVM betreffende de maatregelen omtrent het corona virus. In oktober en december gaan we de twee lessen inhalen die vorig jaar niet door zijn gegaan. Zodat we in 2022 weer een nieuwe volledige cursus kunnen starten. De mensen die ingeschreven staan krijgen persoonlijk bericht hierover.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij op de dinsdagmiddag en dinsdagavond! Dus stuur een berichtje als je mee wilt doen.

  1. Herfstschikking [oktober]
  2. Kerststuk [december]

Een cursus bloemschikken bestaat uit 5 lessen per jaar. Elke les wordt er een ander thema behandeld. De lessen zijn in januari, maart/april, juni, september/oktober en december.

Voor de cursus heb je een snoeischaar, draadtang en scherp mesje nodig, de rest van de benodigde materialen zijn bij kamille aanwezig. Op de snijbloemen die je voor de cursus gebruikt krijg je 15% korting bij Kamille. Je mag ook je eigen materialen meebrengen bijvoorbeeld uit eigen tuin. Het cursusgeld is €90,- exclusief materialen, je betaald dus alleen voor de lessen. In een groep van ongeveer 10 personen creëren we een bloemdecoratie naar eigen smaak.

De middagcursus begint om 13.30 en de avondcursus om 19.30 uur het duurt ongeveer twee uur, dit is afhankelijk van het onderwerp.
Je wordt ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag. Bij verhindering kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan, of indien mogelijk op een andere dag inhalen.